PicsArt_01-21-09.49.29.jpg

Erica Mattsvåg

Erica Mattsvåg 

Nagelterapeut & Hudvårdsterapeut

Det är jag som är ägare av Salong Polish Perfect. Jag har alltid varit kreativ och älskat att arbeta med händerna vilket ledde till att jag 2013 utbildade mig till nagelterapeut och har sedan dess gått en mängd utbildningar både för att uppdatera mig men också för att utöka verksamheten.

Jag älskar verkligen mitt jobb och tycker det är fantastiskt att få spendera dagarna med mina härliga kunder!

Frida Bohlin

Nagelterapeut

PicsArt_01-21-09.17.08.jpg

Jag är nagelterapeut och arbetar på Salong Polish Perfect sedan februari 2019. Jag gick min grundutbildning 2017 och startade kort därefter Nailed by F.

 

Sedan dess har jag älskat att arbeta med att skapa naglar till just den person som sitter framför mig. Det bästa jag vet är handmålade dekorationer och designnaglar!

PicsArt_01-21-09.50.15.jpg

Britta Boyer (fd. Hausmann)

Massageterapeut & Zonterapeut

Jag har jobbat som terapeut sedan 2010, först som zonterapeut och lite senare även som Medicinsk Massageterapeut. För att kunna ge den bästa massageupplevelsen vidareutbildar jag mig kontinuerligt och försöker lära mig och ta inspiration av olika typer av kroppsterapier och behandlingsformer. Nyast är fibromassagen och under 2020 planerar jag att lära mig mer om kinesisk medicin samt att jag kommer att plocka in koppningsmassage som behandlingsform.

Oavsett vilken massage eller behandlingsform du väljer lovar jag att du är i goda händer hos mig!