Erica Mattsvåg

Erica Mattsvåg 

Nagelterapeut & Hudvårdsterapeut

Det är jag som är ägare av Salong Polish Perfect. Jag har alltid varit kreativ och älskat att arbeta med händerna vilket ledde till att jag 2013 utbildade mig till nagelterapeut och har sedan dess gått en mängd utbildningar både för att uppdatera mig men också för att utöka verksamheten.

Jag älskar verkligen mitt jobb och tycker det är fantastiskt att få spendera dagarna med mina härliga kunder!

Frida Bohlin

Nagelterapeut

Jag är utbildad nagelterapeut sedan våren 2017. Jag är en noggrann och ambitiös person som älskar att skapa och använda min kreativitet och sinne för estetik.

 

Jag har länge haft ett intresse för naglar och nagelkonst, och efter min utbildning startade jag min enskilda firma Nailed by F. Nu ser jag fram emot nya äventyr och att träffa alla kunder på salongen!

Britta Boyer (fd. Hausmann)

Massageterapeut & Zonterapeut

Jag har jobbat som terapeut sedan 2010, först som zonterapeut och lite senare även som Medicinsk Massageterapeut. För att kunna ge den bästa massageupplevelsen vidareutbildar jag mig kontinuerligt och försöker lära mig och ta inspiration av olika typer av kroppsterapier och behandlingsformer. Nyast är fibromassagen och under 2020 planerar jag att lära mig mer om kinesisk medicin samt att jag kommer att plocka in koppningsmassage som behandlingsform.

Oavsett vilken massage eller behandlingsform du väljer lovar jag att du är i goda händer hos mig!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Salong Polish Perfect, Karin Larssons väg 20, Sköndal, Stockholm

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now