Vi ligger på Karin Larssons väg 20 i sköndal.

Kommer du med du med buss är närmsta hållplats Norra Sköndal.

Kommer du med bil finns parkeringar precis i början av Karin Larssons väg, vid trafikljuset på vänster sida.

Klicka här för att

Välkommen!

Kontakta oss på

Mail: info@polishperfect.se

Telefon: 0762157207

eller via nedanstående formulär.

Meddelandet togs emot.

GDPR

GDPR är en ny dataskyddsförordning och ersätter personuppgiftslagen (PUL) från och med den 25 Maj 2018. Nedan beskriver vi vad det innebär för dig som är kund hos oss på Polishperfect (tidigare Wellness Vision Sweden). Kortfattat innebär det att vi som företag måste informera er som kund att vi samlar in personuppgifter, vilka uppgifter det handlar om och varför vi gör det. Den nya lagen ställer högre krav än tidigare och möjliggör för er som kund att kunna påverka vår hantering av era uppgifter.

De uppgifter vi samlar in är ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, uppgifter om bokningar samt behandlings- och köpinformation.

Uppgifterna kan samlas in när du registrerar dig via vårt onlinebokningssystem Boka direkt, via telefonsamtal, samt vid besök inne på salongen. Uppgifterna sparas i upp till två år från ert senaste besök. Vi som arbetar på salongen hanterar era personuppgifter med sekretess. 

Varför?

För att vi ska kunna ingå och fullgöra vårt avtal med er som kund.

För att fullgöra en rättslig förpliktelse vad gäller bokföring.

För att kunna skicka ut erbjudanden, nyhetsbrev etc.
 

Du som kund har möjlighet att godkänna eller motsäga dig informationsutskick via e-post eller telefon. Du har också möjlighet att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera den information som finns registrerad på dig som person.

Det är vi som företag som är ansvariga för era uppgifter och vi har skyldighet att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du är välkommen in och prata med oss om du vill veta mer!