top of page

VÅR PERSONAL

20220817_085926_edited_edited_edited.jpg
20220817_085720_edited_edited.jpg

Erica 

Frida

Jag arbetar som auktoriserad hudterapeut och nagelterapeut och älskar mitt jobb! Jag gick min första utbildning 2013 och har sedan dess njutit av att försöka överträffa varje kunds förväntningar. 

Det bästa med mitt jobb är att träffa så många härliga människor och att få en så fin relation till kunderna, jag älskar att jobba med stamkunder och jag älskar känslan av att jag bara hänger med mina vänner hela dagarna. 

Jag är nagelterapeut och arbetar på Salong Polish Perfect sedan februari 2019. Jag gick min grundutbildning 2017 och startade kort därefter Nailed by F.

Sedan dess har jag älskat att arbeta med att skapa naglar till just den person som sitter framför mig. Det bästa jag vet är handmålade dekorationer och designnaglar!

susanne.jpeg

Tinna

Susanne

Jag har varit verksam i 20 år som Massör, hälsopedagog/friskvårdskonsulent och vänder mig till både företag och privatpersoner.

 

Sedan tio år tillbaks arbetar jag på olika företag med uppdrag som främjar den fysiska och psykiska hälsan. Dessa uppdrag har bl.a innefattat företagsmassage, ergonomigenomgång av arbetsplatser, olika träningsgrupper, rådgivning inom hälsa samt coachning och samtal i personlig utveckling. Jag undervisar också på Axelsons Gymnastiska institut i fristående kurser.

Tinna jobbar som kosmetisk tatuerare och jobbar med flera olika metoder för att hitta just den look som passar dig allra bäst.

bottom of page